Produits de soins

117 ProductenPagina 1 van 7

Achetez vos produits de soin des pieds et votre crème pour les mains facilement et rapidement chez Degros. Chez nous, vous trouverez des crèmes professionnelles à un prix serré. Vous recherchez les produits de soins des pieds les meilleurs et les plus utilisés par les pédicures ?

Wij verkopen alle merken die gespecialiseerd zijn in de verzorging van de voet. Alle producten zijn specifiek afgestemd om verschillende voetproblemen zoals, eelt verwijderen, hielkloven en een droge huid te behandelen. Ook zijn er verschillende merken die een speciale diabetische voetcreme in het assortiment hebben.

Nous vendons les marques les plus populaires de produits de soins des pieds, telles que

Pour plus d'informations sur les différents problèmes de pieds et les soins des pieds, veuillez consulter notre page Blog sur la pédicure page.

Wat betaal ik aan verzendkosten en wat zijn de levertijden?
Verzenden kost €5,95 en is Gratis vanaf €100,- Voor 22:00 besteld is op werkdagen dezelfde dag verzonden* *Wanneer u een bestelling heeft gedaan met artikelen met een langere levertijd, dan verzenden wij de order pas wanneer deze compleet is.

Wat is de garantietermijn en welke kwaliteit kan ik verwachten?
Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit producten. De wettelijke garantietermijn is 6 maanden. Is een product niet naar wens dan is retourneren makkelijk bij Degros. Wij zijn aangesloten bij Webshop Keurmerk dat maakt shoppen bij Degros veilig en betrouwbaar.