Gehwol

47 produitsPage 1 de 3

Het Duitse merk Gehwol is al sinds de oprichting in 1868 - specialist op het gebied van voetverzorging. De producten van Gehwol worden veel gebruikt door professionals zoals pedicures, podologen en sporters. Maar ze zijn voor iedereen te verkrijgen, want je voeten dragen je elke dag en verdienen dat extra zorg en aandacht.

Koop uw Gehwol voet- en hand verzorgingsproducten eenvoudig en snel bij Degros. Bij ons vind u professionele cremes voor een scherpe prijs. Kunt u iets niet vinden gebruik dan de zoekbalk hierboven.

Souffrez-vous de callosités excessives ? Alors lisez notre blog rempli de conseils sur suppression des callosités.

Wat betaal ik aan verzendkosten en wat zijn de levertijden?
Verzenden kost €5,95 en is Gratis vanaf €100,- Voor 22:00 besteld is op werkdagen dezelfde dag verzonden* *Wanneer u een bestelling heeft gedaan met artikelen met een langere levertijd, dan verzenden wij de order pas wanneer deze compleet is.

Wat is de garantietermijn en welke kwaliteit kan ik verwachten?
Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit producten. De wettelijke garantietermijn is 6 maanden. Is een product niet naar wens dan is retourneren gratis bij Degros. Wij zijn aangesloten bij Webshop Keurmerk dat maakt shoppen bij Degros veilig en betrouwbaar.